'Temptation'-Megan doet de temperatuur stijgen met onthullende bikinifoto: "Wow" sexy
sexy

'Temptation'-Megan doet de temperatuur stijgen met onthullende bikinifoto: "Wow"

'Temptation'-Megan doet de temperatuur stijgen met onthullende bikinifoto: "Wow"

Megan Desaever geniet met volle teugen van haar nieuwe leventje in Dubai. Gisteren woonde ze een feestje bij op een luxueuze jacht en daar krijgen we nu meer van te zien. De realityster lokt heel wat reacties uit met een pikant plaatje.

Megan Desaever is bekend geworden door haar deelname aan het tv-programma ‘Temptation Island’. Recent is er weer heel veel geschreven over de realityster. Zo kwam ze onder andere in het nieuws door de belasting-heisa en door haar stukgelopen relatie met Dennis Roos.

Het ‘Temptation Island’-gezicht ligt er duidelijk niet wakker van en geniet van het single leven in Dubai. Gisteren feestte Megan er nog op los op een jacht en daar deelde ze heel wat beelden van op Instagram. Daarnaast liet ze zich van haar meest sexy kant zien, want ze plaatste ook een onthullend kiekje waarop ze een kleine bikini draagt.

Met deze uitdagende foto doet ze de monden van haar volgers wagenwijd openvallen. “Jij bent gewoon de allerknapse”, “De mooiste”, “Beauty”, “Knappie”, “Hmm”, “Babe”, “Je ziet er stralend uit in je mooie bikini”, “Mooi mooi”, “Ferm merchandise”, “Pracht”, “Wauw” en “Bom”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws