Candice opnieuw van 't straat na breuk met Marijn? Ze verklapt zelf meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Candice opnieuw van 't straat na breuk met Marijn? Ze verklapt zelf meer

Candice opnieuw van 't straat na breuk met Marijn? Ze verklapt zelf meer

Vorige zomer kwam er triest nieuws naar buiten over Candice Martens en Marijn Lenaerts. Zo besloten ze om uit elkaar te gaan na een huwelijk van twee jaar. In een nieuw interview praat Candice nu openhartig over haar liefdesleven.

Candice Martens en Marijn Lenaerts gaven elkaar het ja-woord in ‘Blind Getrouwd’. Het koppel was zo’n twee jaar getrouwd toen ze hun breuk bekendmaakten. Echter kunnen ze het nog steeds goed met elkaar vinden. Zo gingen ze onlangs nog samen op restaurant. “Het is fantastisch dat we verdergaan als vrienden”, vertelt Candice aan TV-Familie.

Daarnaast schat ze de kans dat ze ooit opnieuw een koppel zouden worden vrij laag in. “Wij zijn nu vrienden en dit voelt heel goed. Beter zelfs dan voordien”, klinkt het. “Wij zijn niet van plan om weer een koppel te vormen”, verduidelijkt Candice. Is ze dan op zoek naar een nieuwe vriend?

“Ik ben nog niet op date geweest”, geeft ze eerlijk toe. “Maar ik hou de optie om iemand te leren kennen open”, voegt Candice er nog aan toe. “Ik zie wel wat er komt. Ik ben gelukkig met mijn twee katjes en ik mis nog niet meteen een derde persoon in mijn leven”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws