Verhoogde kans op CO2-vergiftiging: "Wees zeer oplettend bij de symptonen" Royalty
Royalty

Verhoogde kans op CO2-vergiftiging: "Wees zeer oplettend bij de symptonen"

Verhoogde kans op CO2-vergiftiging: "Wees zeer oplettend bij de symptonen"

Het KMI waarschuwt voor een verhoogde kans van CO2-intoxicatie. De zon is meer gesluierd en er zijn meer hoge wolken dan de voorbije dagen.

“Het KMI signaleert ongunstige voorwaarden wat betreft het gebruik van waterverwarmingstoestellen en van vuurhaarden bij het verwarmen van lokalen. Gelieve zeer oplettend te zijn bij symptomen zoals ‘hoofdpijn’ of ‘neiging tot braken’, want deze kunnen een gevolg zijn van CO-intoxicatie”, waarschuwt het Koninklijk Meteorologisch Instituut.

Opnieuw vriezen

Vandaag wisselen wolkenvelden af met opklaringen, die soms breed kunnen zijn. De maxima liggen tussen 4 en 6 graden. De wind waait zwak uit veranderlijke richting of meestal uit zuid tot zuidwest.

Vannacht wordt het zwaarbewolkt vanaf de kust. In het zuidoosten van het land blijven er nog brede opklaringen aanwezig. Het gaat opnieuw op de meeste plaatsen vriezen, tussen -1 en -4 graden. De wind waait nog steeds zwak uit het zuidwesten of uit veranderlijke richting.

Vrijdag wordt het zwaarbewolkt met kans op wat heel lichte regen of motregen. In het zuidoosten van het land blijven er langer opklaringen aanwezig.De maxima liggen tussen 1 graad in het zuiden en 8 graden aan zee. De wind waait zwak uit zuidwest tot west.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws