Viktor Verhulst: "Dit sms'je stuurde mijn vader na mijn debuut als presentator" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst: "Dit sms'je stuurde mijn vader na mijn debuut als presentator"

Viktor Verhulst: "Dit sms'je stuurde mijn vader na mijn debuut als presentator"

Viktor Verhulst is blij met de start die hij als presentator van 'Love Island' gemaakt heeft. Viktor las veel positieve reacties.

"We zijn goed vertrokken. Ik was opgelucht om toch wel positieve commentaren op mijn debuut te lezen. Maar het berichtje van mijn vader was het leukst. Hij stuurde dat hij trots is. Omdat ik weet dat hij eerlijk is, en ook keihard zou zijn als hij het niét goed vindt", vertelt Viktor in Het Laatste Nieuws.

Viktor wordt nu wel vaak herkend op straat. "Dat gebeurt regelmatig, maar dat is al een tijdje bezig. Ik werd als kind al gevraagd om mee op de foto te gaan met ons vader. Mijn eerste interview was in ‘Dag Allemaal’ toen ik pas 15 was, omdat ik jobstudent was in Plopsaland", zegt hij.

"Nu word ik natuurlijk nog vaker herkend, maar er is toch een zekere afstand. Ik heb een arrogante kop, dat is gewoon zo. Ik kom vaak met James (Cooke, red.) buiten en dat is helemaal anders: die is ‘van de mensen’, aaibaar. Ik stel mij helemaal niet snel open. Dat is een soort ongemakkelijkheid in mij die naar boven komt."

Populair

Laatste nieuws