Familieleden vinden dat het zo niet verder kan met Will Smith: "Het werd gevaarlijk" Buitenland
Buitenland

Familieleden vinden dat het zo niet verder kan met Will Smith: "Het werd gevaarlijk"

Familieleden vinden dat het zo niet verder kan met Will Smith: "Het werd gevaarlijk"

Tijdens de talkshow van Jada Smith, 'Red Table Talk', schoof manlief Will bij aan tafel, samen met andere familieleden, zoals hun zoon Jaden (21) en dochter Willow (18) en Will's zoon Trey (26), uit een vorig huwelijk. Ook Jada's moeder was aanwezig.

Zonder een blad voor de mond te nemen spraken ze onverbloemd over het gewicht van Will, dat, volgens hen én hemzelf, veel te zwaar is. “Ik woog bijna 103 kilo, zo zwaar ben ik nog nooit geweest,” aldus Will, die bekende een grote eter te zijn.

“Toen we met vakantie waren at ik elke ochtend 5 verse muffins die door onze chef waren gemaakt. Voor de lunch nam ik een cocktail en nog wat vodka. Daarna ging ik weer slapen en dat deed ik zo’n 10 dagen achter elkaar. Aan het einde van de rit woog ik 103 kilo, 3 kilo meer dan toen ik zo hard trainde voor mijn rol als Muhammed Ali.”

Medicatie

In het begin kon Will nog wel lachen wanneer zijn familie hem 'dikzak' noemde, tot hij besefte dat hij zo niet verder wou. “Ik begon aan een 10-daagse sappenkuur maar dat ging mis omdat ik ook medicatie gebruik voor mijn bloeddruk. Door die kuur werd mijn bloeddruk gevaarlijk laag. Ik stopte ermee en kapte ook met de medicijnen toen alles weer normaal was", aldus de filmster.

"Ik vroeg me af of ik die pillen moest gebruiken vanwege mijn slechte eetgewoontes, wat denk ik wel zo was. Ze zeggen weleens dat je bent wat je eet en in mijn geval was ik gewoon een eetverslaafde. Ik at alles en wanneer ik er maar zin in had. Dat ga ik niet meer doen", besloot Smith.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws