Man dwingt dit gezin met 5 kinderen op de grond te gaan liggen en schiet hen één voor één door het hoofd Buitenland
Buitenland

Man dwingt dit gezin met 5 kinderen op de grond te gaan liggen en schiet hen één voor één door het hoofd

Man dwingt dit gezin met 5 kinderen op de grond te gaan liggen en schiet hen één voor één door het hoofd

Ronald Lee Haskell heeft op een gruwelijke manier wraak genomen op zijn ex-vrouw. De man kon het niet verkroppen dat zij hem verlaten had. De man riskeert de doodstraf. Dat meldt CNN.

De feiten dateren van 2014. Melannie Lyon had net haar gewelddadige echtgenoot Ronald verlaten en verhuisde kort daarna van Utah naar Texas. Haskell kon het niet verkroppen dat zijn vrouw bij hem weg ging en reisde haar achterna om op 9 juli tot een gruwelijke wraakactie over te gaan.

Hij drong het huis van Katie (34), Melannie’s zus, binnen en verplichtte haar, haar man Stephen (39) en hun kinderen van 15, 13, 9, 7 en 4 jaar oud op de grond te gaan liggen. Haskell schoot hen één voor één door het hoofd.

Stemmen

De dochter van 15 overleefde wonderwel. Ze werd geraakt in het hoofd, maar misleidde Haskell door te doen alsof ze dood was. Het meisje kon de politie verwittigen vooraleer Haskell het huis van de ouders van Melannie kon bereiken.

De man ontkende in de rechtbank de beschuldigingen, maar de advocaten zeiden dat hij de stemmen in zijn hoofd had gevolgd. Haskell vertoonde geen enkele emotie toen hij schuldig werd verklaard. Hij riskeert de doodstraf.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws