Prins Harry héél eerlijk over drugsgebruik: "Toen Meghan en Archie sliepen" Royalty
Royalty

Prins Harry héél eerlijk over drugsgebruik: "Toen Meghan en Archie sliepen"

Prins Harry héél eerlijk over drugsgebruik: "Toen Meghan en Archie sliepen"

Prins Harry onthult in zijn memoires ‘Spare’ meer details over zijn drugsgebruik toen hij jonger was. Nu geeft hij in een nieuw interview ook toe dat hij ook op latere leeftijd drugs gebruikte.

Prins Harry voert volop promo voor zijn nieuwe boek ‘Spare’ en dat gaat natuurlijk gepaard met heel wat interviews. In zijn memoires neemt de prins geen blad voor de mond en verklapt hij onder andere meer over zijn wilde jeugd. Zo schrijft hij onder meer dat het gebruiken van drugs hem hielp om de dood van zijn moeder Diana te verwerken.

In het interview op ITV geeft hij nu ook aan journalist Tom Bradby toe dat hij niet alleen vroeger drugs gebruikte. Ook op 36-jarige leeftijd rookte hij nog een joint. Dat deed hij op het terras of in de tuin van een huis in Los Angeles, Californië. In de Amerikaanse staat Californië is cannabis voor eigen gebruik legaal sinds 2015.

“Ik zette me op het balkon of in de tuin om een joint te rollen”, aldus Harry. “Het huis lag op de rand van een vallei, aan een heuvel die bezaaid was met kikkers. Ik luisterde naar hun nachtelijke lied en genoot van de geur die in de lucht hing”, beschrijft de prins. “Allemaal terwijl Archie en Meghan sliepen”, voegt hij er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws