Jelle De Beule overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Verdikke, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jelle De Beule overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Verdikke, proficiat!"

Jelle De Beule overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Verdikke, proficiat!"

Jelle De Beule heeft met 2022 een topjaar achter de rug. Zo heeft hij in de Play4-serie ‘Nonkels’ nog maar eens bewezen wat hij in huis heeft. Maar 2023 belooft ook een schitterend jaar te worden voor de acteur.

Binnenkort maakt Jelle De Beule zijn debuut op het witte doek, en niet in een Vlaamse film. De ‘Nonkels’-acteur heeft namelijk een rol beet in de Amerikaanse film ‘The Pod Generation’ en zet daarmee een grote stap richting een internationale carrière.

“In Parijs voor de officieuze screening van mijn eerste internationale filmrol(letje)”, laat de acteur vol trots weten op Instagram. “Bedankt aan regisseur Sophie Barthes voor deze geweldige kans!” De film gaat op 19 januari in première op het Sundance Film Festival in Utah.

“Wauw super, ben benieuwd”, “Veel succes”, “Kijk er al naar uit om je aan het werk te zien”, “Ja verdikke, proficiat”, “Ik ben zo excited om het te zien” en “Hoedje af”, reageren zijn fans stomverbaasd in de reacties. Ook presentator Sven De Leijer applaudisseert terecht voor Jelle.

Populair

Laatste nieuws