Na harde diagnose laat Liesbeth Van Impe weten hoe het met haar gezondheid gaat showbizz
showbizz

Na harde diagnose laat Liesbeth Van Impe weten hoe het met haar gezondheid gaat

Na harde diagnose laat Liesbeth Van Impe weten hoe het met haar gezondheid gaat

Vanavond is Liesbeth Van Impe te zien in 'De Allerslimste Mens ter Wereld', maar dat is toch niet zo evident. Liesbeth kreeg onlangs namelijk te horen dat ze opnieuw borstkanker heeft. In Het Nieuwsblad laat ze weten hoe het ondertussen met haar gaat.

Journaliste Liesbeth Van Impe kreeg onlangs vreselijk nieuws te horen. Een paar jaar geleden vocht ze al tegen borstkanker en nu blijkt ze hervallen te zijn. "Momenteel nog heel erg in de war en door elkaar geschud", antwoordt ze als gevraagd wordt hoe het nu met haar gaat.

Zelf ziet ze de situatie positief in. "Het enige voordeel aan de tweede keer kanker krijgen, is dat je de weg al weet en beter kan inschatten wat je te wachten staat", bedenkt ze zich. Gelukkig is de prognose goed en staat haar een minder zware behandeling te wachten dan de vorige keer. Al zullen de onzekerheid en de schrik nooit helemaal verdwijnen.

Maar Liesbeth laat haar hoofd niet hangen. Ze twijfelde dan ook geen seconde om deel te nemen aan 'De Allerslimste Mens'. "De vorige keer dat ik ziek was, kon ik het best om met alle ellende als ik ­tegelijk mijn 'gewone' leven een beetje kan vasthouden", klinkt het. En helemaal opgaan in het spelletje zal haar gedachten wel weten te verzetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws