"Michael Verschueren is doodongelukkig en gaat Anderlecht verlaten" Sport
Sport

"Michael Verschueren is doodongelukkig en gaat Anderlecht verlaten"

"Michael Verschueren is doodongelukkig en gaat Anderlecht verlaten"

RSC Anderlecht hertekende zijn sportief organigram nog maar eens. Karel Van Eetvelt, de nieuwe CEO, maakte van nieuwkomer Peter Verbeke Head of Sports. Michael Verschueren krijgt de functie van 'CFO Sports'. Niet meteen waar die laatste op zat te wachten...

Verschueren zal zich vanaf heden bezighouden met het financiële aspect bij de sportieve activiteiten. Volgens columnist Hugo Camps is dat een duidelijke degradatie voor Verschueren.

"Er loopt een doodongelukkig man rond op Neerpede. Sportief directeur Michael Verschueren is bij de herschikking van het organigram uitgekleed tot boekhouder. Hij mag de centjes tellen. Zijn zogenaamde kompaan Peter Verbeke is de nieuwe Head of Sports. In mensentaal: sportief leider", schrijft Camps in Het Laatste Nieuws.

"Er is geen sociaal fatsoen meer op Anderlecht"

"Er is geen sociaal fatsoen meer op Anderlecht. Maandenlang heeft Michael Verschueren puin geruimd en voorzitter Marc Coucke uit de wind gehouden. Hij had niet geleerd van zijn voorganger Luc Devroe, die door Coucke genadeloos op straat werd gezet. Dan ben je of naïef of cynisch. Ik vrees beide."

"Ik ga er gemakshalve van uit dat de ex-sportief directeur Anderlecht gauw voor gezien zal houden", voegt Camps er nog aan toe. "Tenzij hij zich laat beroezen door een paar buitenlandse reisjes, maar dan zou de deconfiture nog pijnlijker worden voor de eens zo ambitieuze jeune premier. Het strookt ook niet met zijn karakter."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws