Nicolas Lombaerts ligt serieus onder vuur: "Dit is pijnlijk" Sport
Sport

Nicolas Lombaerts ligt serieus onder vuur: "Dit is pijnlijk"

Nicolas Lombaerts ligt serieus onder vuur: "Dit is pijnlijk"

Hij komt dan wel al een tijdje niet meer in actie, maar Nicolas Lombaerts (34) is wel degelijk nog voetballer. De gewezen Rode Duivel zit echter volledig op een zijspoor bij zijn club KV Oostende. Het noodlijdende KV Oostende.

Door de huidige situatie van Oostende, dat het op financieel vlak ontzettend moeilijk heeft en moet vechten om te overleven, ligt Lombaerts plots serieus onder vuur. De verdediger zit in de B-kern, maar is wel nog steeds de duurste speler van KVO.

"Het water staat KVO echt aan de lippen. En intussen loopt Lombaerts er nog steeds rond. Ik heb Nicolas altijd een toffe gast gevonden, maar WIJ gaan het dan maar zeggen: dit is pijnlijk", stelt journalist Frank Buyse in Krant Van West-Vlaanderen.

300.000 euro om contract te verbreken

"Zoveel miljoenen verdiend – tien jaar Zenit Sint-Petersburg, hé – en zo’n carrière en dan een tergend traag en donker jaar op een verlaten Schorre maar nog meer geld verkiezen boven nog even lekker en plezant voetballen en in schoonheid te eindigen. Terwijl hem 300.000 euro werd geboden om elegant het contract te verbreken."

"Elkeen kiest zijn levenskwaliteit en bepaalt het belang van geld en hij hoeft het niet heus niet te doen om KVO te redden. Maar we begrijpen het niet, het komt ten huize Lombaerts en kinderen heus niet meer op een paar honderdduizend euro", besluit Buyse.

Populair

Laatste nieuws