Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' komt met boodschap voor kijkers over Lisanne: "Zo is ze echt" TV en Radio
TV en Radio

Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' komt met boodschap voor kijkers over Lisanne: "Zo is ze echt"

Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' komt met boodschap voor kijkers over Lisanne: "Zo is ze echt"

Martijn koos ervoor om Lynnsie weg te sturen in 'Boer zkt Vrouw'. Daar kwamen heel veel tranen aan te pas bij haar. De kijkers hadden kritiek om die beslissing van de boer, omdat zij helemaal niet moeten weten van deze Nederlandse Lisanne, die wél mocht blijven.

Chrissy en Lisanne blijven nu dus nog over. "Of ik een voorkeur voor één van de twee heb? Nee, omdat ik hen allebei echt een eerlijke kans wil geven. Van gevoelens is nog geen sprake, want dat duurt bij mij altijd een tijdje. Ik word niet snel verliefd", zegt Martijn in TV-Familie.

"Qua karakter passen ze trouwens beiden wel bij mij. Lisanne kent het leven op de boerderij, da's mooi. Maar het speelt niet in haar voordeel, hoor. En Chrissy is zo'n toffe madam met wie de communicatie echt goed zit... Het belooft nog een moeilijke keuze te worden."

Lisanne krijgt veel kritiek, maar volgens Martijn niet helemaal terecht. "Er zullen mensen zijn die haar misschien wat betweterig zullen vinden, maar ze is tegelijk ook erg behulpzaam. Bij haar wilde ik dat zachte kantje nog ontdekken. En dat toonde ze na die discussie. Ja, er valt nog wel wat te ontdekken, bij zowel Chrissy als Lisanne."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws