Acteur Bert Verbeke maakt erg droevig nieuws bekend: "C'est fini" TV en Radio
TV en Radio

Acteur Bert Verbeke maakt erg droevig nieuws bekend: "C'est fini"

Acteur Bert Verbeke maakt erg droevig nieuws bekend: "C'est fini"

Bert Verbeke, onder andere bekend door zijn rollen als Bram in ‘Thuis’ of Gert in ‘Lisa’, heeft een prachtige zomer achter de rug. Onlangs stapte hij namelijk nog in het huwelijksbootje met zijn vrouw Hiskia. Maar nu is een moeilijk moment aangebroken voor de acteur.

Het laatste seizoen van ‘Lisa’ is gisteren letterlijk met een knal van start gegaan. Gert (Bert Verbeke) werd neergeschoten en liet daarbij het leven. Wat eerst op een wanhoopsdaad leek, nam al snel een donkere wending. Geert werd koelbloedig vermoord. Maar door wie? Heeft Lisa (Tinne Oltmans) dan toch een schot gelost?

In ieder geval, zo neemt de kijker na bijna 3 jaar en 5 seizoenen afscheid van Bert Verbeke. “C’est fini”, kondigt de acteur zijn afscheid aan op Instagram. “Gert Albrechts, ik heb u ontzettend graag gespeeld. Massive thank you aan de onnoembaar vele krachten achter de schermen. Lieve medespelers, merci om Gertje mee te helpen downen to ultimate hell”, wil hij iedereen graag bedanken. “Op naar ‘Red Star Line’!”

Groot gemis

Eén ding is zeker: de kijkers zullen Bert missen. “Zo jammer”, “We zullen je missen”, “Ik zag je graag spelen in ‘Lisa’”, “Zo goed gespeeld, ik had oprecht schrik van u”, “Prachtig acteerwerk” en “Je was de beste”, strooien ze met complimenten in de reacties. “Veel succes bij alles wat nog op je pad komt”, wensen ze hem massaal toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws