Jumbo-Visma gaat dan toch alles op één man zetten in Vuelta: “Beslissingen nemen” Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma gaat dan toch alles op één man zetten in Vuelta: “Beslissingen nemen”

Jumbo-Visma gaat dan toch alles op één man zetten in Vuelta: “Beslissingen nemen”

In de Ronde van Spanje staat er vandaag een tijdrit op het programma. Met wereldkampioen Remco Evenepoel, Olympisch kampioen Primoz Roglic, Tour-winnaar Jonas Vingegaard en wereldtopper Filippo Ganna staan er heel wat specialisten aan de start.

Bij In de Leiderstrui wisten ze in aanloop naar die etappe Frans Maassen - één van de ploegleiders van Jumbo die momenteel niet in Spanje zit - te strikken voor een interview: “Onze jongens doen het echt ongekend goed in Spanje. Dat is erg mooi om te zien.”

“Maar ja, Evenepoel is bijzonder sterk. Het is dus nog lang niet binnen, maar datzelfde geldt voor Evenepoel”, gaat de ploegleider verder. “Dat we drie kopmannen hebben is zeker fijn. Maar je ziet vaak dat het uiteindelijk maar om één man gaat!”

Ze zullen dus knopen moeten doorhakken bij Jumbo: “Waarschijnlijk komt er ergens wel een moment dat je bepaalde beslissingen moet nemen als het gaat waar je het meeste energie in wil steken. Maar voor hetzelfde geld is dat een dag later zomaar weer anders. Toch denk ik dat het in dit geval wel goed uitkomt dat we drie kopmannen hebben!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws