'Blokken'-kijkers uiten plots massaal kritiek: "Waarom doen ze dat niet?" TV en Radio
TV en Radio

'Blokken'-kijkers uiten plots massaal kritiek: "Waarom doen ze dat niet?"

'Blokken'-kijkers uiten plots massaal kritiek: "Waarom doen ze dat niet?"

'Blokken' ziet er sinds dit seizoen een tikkeltje anders uit. Zo is er onder meer voor gekozen om een tweede jurystem toe te voegen. De kijkers blijken alvast fan van 'Petra van de productie', maar er komt ook kritiek.

"Elk seizoen worden nieuwe ideeën besproken om het programma aan te passen of te vernieuwen. Zo is er sinds september bijvoorbeeld een nieuw decor en ook spelronde 2 kreeg een update. Daarnaast is ervoor gekozen om een tweede jurystem toe te voegen", vertelde VRT-woordvoerder Yasmine Van der Borght bij de aanvang van het nieuwe 'Blokken'-seizoen.

En de kijkers zijn ook fan van de tweede jurystem. "Topjury! De dynamiek tussen hen en Ben is super!" en "Leuk dat er nu ook een vrouwelijk jurylid is!", klinkt het onder meer in de reacties op sociale media. Maar de kijkers hebben ook kritiek.

Nooit in beeld

Zo vinden de fans het bijzonder jammer dat de jury nooit in beeld komt. "Waarom geen vaste camera zetten op de jury en ze in beeld brengen als ze iets zeggen?", "Jammer dat deze mensen nooit in beeld komen" en "We zouden graag hun gezicht eens zien", luidt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws