'De Verraders' keert terug met tweede seizoen! VTM onthult startdatum en verrassende bekende kandidaten TV en Radio
TV en Radio

'De Verraders' keert terug met tweede seizoen! VTM onthult startdatum en verrassende bekende kandidaten

'De Verraders' keert terug met tweede seizoen! VTM onthult startdatum en verrassende bekende kandidaten

Goed nieuws voor de fans van ‘De Verraders’. Anderhalf jaar na het eerste seizoen van het spannende tv-programma heeft VTM het tweede aangekondigd. Opnieuw gaat een uiteenlopende groep BV’s de uitdaging aan.

‘De Verraders’, dat overgewaaid is uit Nederland, was bij ons vorig jaar duidelijk een schot in de roos. Een tweede seizoen kon niet uitblijven. Al moesten de fans er wel even op wachten. Anderhalf jaar nadat de eerste reeks op VTM te zien was, mogen we de tweede dit najaar op het scherm verwachten. De exacte startdatum maakt de zender later bekend.

Opnieuw mag presentator Staf Coppens twintig bekende Vlamingen verwelkomen. Negen kandidaten traden nu al uit hun schaduw, en het is opnieuw een groep om u tegen te zeggen. Zo gaan onder andere presentatrice en actrice Nora Gharib, voormalig 'Familie'-gezicht Martine Jonckheere, ex-turnster Aagje Vanwalleghem, influencer Elodie Gabias, tv-gezicht Andy Peelman, ex-atleet Hans Van Alphen en politicoloog Hendrik Vos de uitdaging aan.

Magie doorbreken

Ook ex-K3’tje Klaasje Meijer neemt dit jaar deel. “Ik dacht meteen: zo liegen en bedriegen, dat is niks voor mij. Maar het programma grijpt me echt aan, dus ik wou de uitdaging tóch aangaan”, zegt de Nederlandse in Het Laatste Nieuws. Maar nog verrassender is misschien wel de deelname van Walter De Donder.

Het is de eerste keer dat de ‘Samson en Marie’ en ‘Kabouter Plop’-acteur in een spelprogramma met andere BV’s opduikt. “Ik werd zelden of nooit gevraagd voor dit soort programma's. Dat komt omdat ik mythische figuren speel als Kabouter Plop en de burgemeester in 'Samson'. Die magie wil je niet doorbreken”, legt Walter uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws