Annie Geeraerts neemt drastisch besluit over toekomst bij 'Familie': "Dan zet ik er een punt achter" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annie Geeraerts neemt drastisch besluit over toekomst bij 'Familie': "Dan zet ik er een punt achter"

Annie Geeraerts neemt drastisch besluit over toekomst bij 'Familie': "Dan zet ik er een punt achter"

Op maandag 24 augustus is het zover: dan start het gloednieuwe seizoen van 'Familie'. Wie daar ook nog altijd in te zien is, is Annie Geeraerts (97). Zij vertolkt al jarenlang de rol van de bomma in 'Familie'. Toch heeft ook zij schrik voor de fysieke en mentale aftakeling. Dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Onlangs kreeg Annie Geeraerts te horen dat zij en Ray Verhaeghe (97), die de rol van Albert vertolkt, opnieuw meer draaidagen krijgen bij 'Familie'. "Ik heb nu nog zo’n twee à vier draaidagen op een maand, en het zou weer wat meer worden. Dat is fijn", vertelt ze daar deze week over in Dag Allemaal.

Toch gaat het allemaal niet meer zo vlot als vroeger. "Mijn teksten leren, daar heb ik meer moeite mee", aldus Annie. "Het gaat nog wel, maar ik ben blij dat Anna geen monologen meer moet afsteken. Tegenwoordig primeert het beeld op de tekst. De dialogen zijn korter", zegt de 97-jarige actrice. Bovendien moet Annie telkens opgehaald en opnieuw weer naar huis gebracht worden als ze op de set verwacht wordt.

Punt achter zetten

"Dat moet ook. Anders zou ik dit werk niet meer kunnen doen", aldus de actrice. Toch is ze niet van plan om weldra te stoppen bij 'Familie'. "Zoals ik me nu voel, hoop ik dat ik nog een tijd kan meegaan bij 'Familie'. Van 1947, toen ik als actrice begonnen ben, tot nu heb ik mijn acteerwerk met veel liefde gedaan. Dat is een stimulans om verder te doen. Maar als ik voel dat het niet meer gaat, of te lastig wordt, dan moet ik er een punt achter zetten", besluit Annie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws