Een pijnlijk afscheid en feestje dat fout afloopt: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Een pijnlijk afscheid en feestje dat fout afloopt: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Een pijnlijk afscheid en feestje dat fout afloopt: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Deze week staat er opnieuw heel wat te gebeuren in 'Familie'. Dat vertelt Amine Boujouh, die de rol van Brahim vertolkt, bij HLN.be.

"Deze week staat er voor veel personages heel wat te gebeuren in ‘Familieland’. Te beginnen bij Niko, die niet wil dat Sam vertrekt", vertelt Amine in een video bij HLN.be. Zo duikt Sam deze week opnieuw op.

“Ik kan hier niet blijven. Ik heb een nieuwe start nodig”, klinkt het bij Sam. “Ik kan meegaan. Als jij dat wil”, zegt Niko, waarna Sam in tranen uitbarst. “Een deel van mij wil niet liever, maar jouw plek is hier”, zegt ze.

Roes

Ook Raven laat opnieuw van zich horen. Hij zoekt stiekem contact met zijn moeke Brigitte. “We waren ongerust”, zegt Brigitte. “Het leek me gewoon beter om even weg te blijven”, aldus Raven, waarna hij zich schuldig voelt en opnieuw troost zoekt in zijn roes.

“En Emiel is uitgenodigd op een kotfeestje om al zijn zorgen te vergeten. Maar is dat wel een goed idee?”, vertelt Amine. Blijkbaar niet. Zo loopt het feestje helemaal niet zoals gehoopt voor Emiel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws