Bekijk hier in primeur de eerste glimp van het tweede seizoen van 'Nonkels'

231106manuvanackerisabellevanheckenonkelsplay4
Het langverwachte tweede seizoen van ‘Nonkels’ laat nog even op zich wachten, maar de opnames zijn volop aan de gang. Meer nog, de fans krijgen in primeur een eerste glimp van de nieuwe afleveringen te zien.
Fans kunnen alvast niet wachten om Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert opnieuw in de huid van Vlaanderens favoriete ‘Nonkels’ te zien kruipen. Toch zullen ze nog wat geduld moeten uitoefenen. De opnames van het tweede seizoen van de populaire comedyreeks zijn nog volop bezig en het resultaat wordt pas in het voorjaar van 2024 op het scherm verwacht.
Maar niet getreurd, dankzij Sylvia Van Driessche, de vrouw van Jelle De Beule, krijgen we al een eerste blik achter de schermen te zien. We zien onder andere hoe haar man in de make-up omgetoverd worden tot de iets oudere Luc Persyn en hoe de andere acteurs hun scènes inblikken. Bovendien zien we dat William Boeva, die in seizoen één al een kleine gastrol speelde, opnieuw van de partij zal zijn. Dat belooft weer comedy van de bovenste plank te worden!