Eindelijk onthuld: dan gaat de nieuwe reeks van 'Assisen' van start TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk onthuld: dan gaat de nieuwe reeks van 'Assisen' van start

Eindelijk onthuld: dan gaat de nieuwe reeks van 'Assisen' van start

Het was al bekend dat er nieuw seizoen van de interactieve reeks 'Assisen' zou aankomen op Play4. Nu maakte de zender ook de startdatum bekend.

Het verhaal van het tweede seizoen van 'Assisen' klinkt alvast veelbelovend. De 18-jarige Luna Laeremans wordt dood aangetroffen in de stal van haar lievelingspaard. Haar grootvader, ex-jumpingkampioen en diabetespatiënt Dirk Dejager, beweert dat hij zijn kleindochter vermoord heeft met insuline.

Dat deed hij naar eigen zeggen om haar uit haar lijden te verlossen nadat ze met een depressie kampte na een tragische val van haar paard. Maar volgens de ouders van Luna wilde hun dochter helemaal niet uit het leven stappen. De grootvader wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade maar zijn advocaat Bregt Craps haalt alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat Dejager geen moordenaar is.

Startdatum

Ook de cast van 'Assisen: de insulinemoord' werd al voorgesteld. Daarin zien we enkele oude bekenden terugkeren uit het eerste seizoen, namelijk: An Miller, Filip Peeters en Katelijne Verbeke. Maar er doen ook heel wat nieuwe gezichten hun intrede zoals Gene Bervoets, Barbara Sarafian, Willem De Schryver, Inge Paulussen, Greg Timmermans en Zita Windey. Nu raakte ook bekend wanneer het nieuwe seizoen van 'Assisen' van start gaat. Zo wordt op dinsdag 20 februari de eerste aflevering uitgezonden op Play4.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws