Mama van Gloria Monserez onthult groot geheim: "Ze was als baby al te zien in populaire reeks" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mama van Gloria Monserez onthult groot geheim: "Ze was als baby al te zien in populaire reeks"

Mama van Gloria Monserez onthult groot geheim: "Ze was als baby al te zien in populaire reeks"

Gloria Monserez (22) is alomtegenwoordig. Zo schittert ze als presentatrice van 'Hotel Romantiek' én 'De Droomfabriek'. Maar blijkbaar was Gloria ook al als baby te zien op televisie. Dat onthult haar mama, actrice Machteld Timmermans (53), onder meer bekend van 'W817' en 'F.C. De Kampioenen', in De Morgen.

Gloria Monserez is de dochter van acteurskoppel Koen Monserez (54) en Machteld Timmermans (53). En Gloria is het acteren blijkbaar met de paplepel ingegeven. Zo maakte ze al als baby haar debuut op het televisiescherm.

"Gloria was nog een baby toen ik haar naar de set van 'W817' meenam", aldus haar mama Machteld Timmermans. "We waren voor de opnamen op zoek naar een baby, en ik dacht: 'Ik heb een kind, dat komt goed uit!' Op zulke momenten sta ik te weinig stil bij het feit dat die afleveringen ook uitgezonden worden en dat heel wat mensen mijn dochter dus te zien zouden krijgen." Ruim twintig jaar later is Gloria een van de meest geliefde tv-gezichten van Vlaanderen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws