Enorm! Studio 100 maakt jaarlijks déze winst op K3

240212marthejuliahannek3photonews
K3 is nog steeds erg succesvol en dat is erg belangrijk voor Studio 100. Het bedrijf maakt immers heel wat winst op de meidengroep.
Hier en daar werd de laatste tijd gefluisterd dat de populariteit van de K3-meiden tanende is en dat er misschien straks wel een einde komt aan K3. Niets is echter minder waar. Marthe, Hanne en Julia zijn nog steeds bijzonder populair.
"In realiteit verdien je een stukje via de tickets, een beetje via het kleedje en een beetje via de muziek", vertelt Studio 100-CEO Anja Van Meensel in Het Laatste Nieuws. "Zo gaat het altijd bij K3. Het gaat altijd om die vele beetjes bij mekaar."

8 miljoen

"Je weet nooit hoe dat zal lopen, maar die percentages maken dat je het risico durft nemen. En als je dan 200.000 tickets verkoopt voor ‘De Drie Biggetjes’ heb je plots wel weer centen en mag een bioscoopfilm wat meer kosten", klinkt het.
K3 zou jaarlijks een omzet van 7 à 8 miljoen euro genereren. Studio 100 houdt er een brutowinst van 2 miljoen euro aan over. Dat zijn cijfers die alvast kunnen tellen en die bewezen hoe belangrijk de meidengroep nog steeds is voor Studio 100.