Kobe Ilsen komt met gloednieuw programma: "Meest persoonlijke dat ik al gemaakt heb"

231107kobeilsenvrt
Het was al even geleden dat we Kobe Ilsen nog op tv zagen, maar binnenkort is hij niet meer van het scherm weg te slaan. Zo komt hij onder meer met het gloednieuwe programma 'Mijn eerste reis' op de proppen.
Vanaf 16 november trekt Kobe Ilsen naar alle windstreken voor mijn 'Mijn eerste reis'. Daarin gaat hij met acht bekende gasten naar een voor hen betekenisvolle reisbestemming. Zo wandelt Stan Van Samang na 25 jaar opnieuw the Wicklow Way in Ierland, herbeleeft Margriet Hermans haar studietijd in Madrid en reist Sammy Mahdi voor de allereerste keer naar Irak, het land waar de roots van zijn vader Hussain liggen. Ook Maaike Cafmeyer, Sep Vanmarcke, Wim De Vilder, Rani De Coninck, Emilie Vansteenkiste zullen te zien zijn in 'Mijn eerste reis'.
Vaste reisgezel Kobe Ilsen koppelt het bewogen reisverhaal aan het levensverhaal van de gast. Hoe groot is de impact van zo'n reis? Welke levenslessen trek je eruit? Wat is er veranderd sinds de vorige trip met de reismus van weleer? Kortom: het levensverhaal in een reiskoffer, lichtvoetig en vol levensvreugde besproken tijdens een nieuwe reis boordevol verrassingen.

Intense connectie

"Mijn eerste reis is veruit het meest persoonlijke programma dat ik al gemaakt heb", vertelt Kobe Ilsen in over zijn gloednieuwe programma. "Met alle acht reisgezellen heb ik op die paar dagen een heel intense connectie gevoeld en gedeeld. Dat zal ik blijven koesteren", klink het.
'Mijn eerste reis': vanaf 16 november elke donderdag rond 20.45 uur op VRT 1 en VRT MAX.