"Louise beseft wie de opdrachtgever was voor de brand": dit staat er te gebeuren in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

"Louise beseft wie de opdrachtgever was voor de brand": dit staat er te gebeuren in 'Familie'

"Louise beseft wie de opdrachtgever was voor de brand": dit staat er te gebeuren in 'Familie'

Het beloven opnieuw spannende weken te worden in 'Familie'. Zo onthult TV Familie wat er de komende twee weken te gebeuren staat in de VTM-soap.

"Stefanie maakt zich grote zorgen om Benny. Rudi heeft het moeilijk met zijn sabbatical. Zjef doet een onverwachte ontdekking in de Foodbar. Louise beseft wie mogelijks de opdrachtgever was voor de brand. Het onderzoek naar de brand wordt officieel opnieuw geopend."

"Veronique wil dat Mathias Cédric ontslaat. Het nieuws over Lars verspreidt zich als een lopend vuurtje. Mieke geeft hem de volle laag. Lars heeft het moeilijk met de weerstand die hij ondervindt. Vanessa vindt dat Mathias zich niet mag bemoeien met het liefdesleven van Cédric."

"Mieke is verbitterd en stoot op onbegrip van haar vrienden. Mathias nodigt Jill uit voor een etentje. Vanessa denkt er het hare van. Jamilla worstelt met haar gevoelens. Mieke vindt dat Veronique Linus moet confronteren. Tot slot ontdekt Zjef een geheim van Hanne."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws