Na alle belastingheisa: Megan Desaever weldra te zien in dit bekende realityprogramma Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na alle belastingheisa: Megan Desaever weldra te zien in dit bekende realityprogramma

Na alle belastingheisa: Megan Desaever weldra te zien in dit bekende realityprogramma

Megan Desaever verscheen de voorbije maanden opnieuw regelmatig in de media omdat ze samen met haar vader beschuldigd wordt van sociale fraude. Nu heeft de realityster heel ander nieuws te melden op Instagram.

Megan Desaever werd enkele weken geleden samen met haar vader in de rechtbank verwacht. De twee riskeren een celstraf van vijf jaar voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun vroegere bar in Oostende. Daarnaast wordt Megan binnenkort nog eens in de rechtbank verwacht omdat ze nooit belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten.

Maar daar lijkt de realityster, die bekend werd door haar deelname aan 'Temptation Island', zich bitter weinig van aan te trekken. Binnenkort is de veelbesproken realityster namelijk opnieuw op tv te zien.

Ex on the Beach

Zo doet Megan voor de tweede keer mee aan 'Ex on the Beach: Double Dutch', dat op 7 april van start gaat bij MTV. Megan is de eerste ex die aanspoelt in het 'All Stars'-seizoen. "Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt", zegt ze in een persbericht over haar deelname.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws