Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult droevig nieuws: "Zij heeft mij heel erg gekwetst" TV en Radio
TV en Radio

Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult droevig nieuws: "Zij heeft mij heel erg gekwetst"

Martijn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult droevig nieuws: "Zij heeft mij heel erg gekwetst"

Afgelopen zondag konden we zien hoe Martijn uit Bree (36) zijn vrijgezelle dames eindelijk leerde kennen. Dina Tersago omschreef de melkveeboer als "gedreven, lief en altijd goedgezind". Maar achter die grote glimlach gaat ook een groot verdriet schuil.

Zo werd Martijn in vorige relaties bijzonder hard gekwetst. Dat vertelt de melkveeboer, die sinds een jaar single is, in TV Familie. Martijn heeft namelijk al heel wat relaties achter de rug. "Te veel naar mijn goesting, maar altijd met de beste bedoelingen", vertelt hij daarover.

"Mijn langste relatie heeft vier jaar geduurd. Ik wilde mij settelen, maar zij dacht er anders over", aldus de melkveeboer. "Daarna heb ik nog twee relaties gehad. Eén vrouw heeft me erg gekwetst. Ze ging ervandoor met een kameraad met wie ik elke week op stap ging."

Lief én vriend kwijt

"Ik was in één klap niet alleen mijn lief, maar ook een vriend kwijt", aldus Martijn. Hij hoopt dan ook om via 'Boer zkt Vrouw' de echte liefde te vinden. Hopelijk kan Lisanne, Chrissy of Lynnsie die droom waarmaken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws