Xavier Taveirne en zijn man Bas nemen plots ingrijpende beslissing: "Om praktische redenen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Xavier Taveirne en zijn man Bas nemen plots ingrijpende beslissing: "Om praktische redenen"

Xavier Taveirne en zijn man Bas nemen plots ingrijpende beslissing: "Om praktische redenen"

Xavier Taveirne (42) is al vijftien jaar samen met zijn partner Bas Pattyn. In Primo onthult het VRT-gezicht nu dat hij en zijn partner een drastische beslissing genomen hebben.

Zo hebben Xavier en Bas hun geliefde Brugge verlaten. Het koppel heeft nu twee woonplaatsen: Brussel en Oostende. "Dat klopt. We hebben ons huis in Brugge verkocht en we hebben twee kleinere appartementen gekocht: één in Oostende en één in Brussel", vertelt de radiopresentator in Primo.

Dat deden ze om praktische redenen. "Brussel is handig omwille van het werk. Maar ik wil ook altijd wel voet aan grond houden in West-Vlaanderen. Om contact te houden met familie en vrienden. Ik hou ontzettend veel van de zee, dus is onze keuze op Oostende gevallen", legt Xavier uit.

Veel gelijkenissen 

"De Koningin der Badsteden heeft altijd een grote aantrekkingskracht gehad op de hoofdstedelingen", vervolgt hij. "Heel veel Brusselaars gaan er zich vestigen. Er zijn dan ook veel gelijkenissen tussen de twee steden. Allebei een beetje vuil, maar in die vuilheid zit veel schoonheid. Het zijn ook allebei steden met 'n hoek af en daar hou ik wel van. Ik voel me op beide plekken enorm thuis", klinkt het.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws