Na exit van Lindsey: volgende 'Big Bother'-bewoner moet al koffers pakken TV en Radio
TV en Radio

Na exit van Lindsey: volgende 'Big Bother'-bewoner moet al koffers pakken

Na exit van Lindsey: volgende 'Big Bother'-bewoner moet al koffers pakken

Vanochtend raakte bekend dat Lindsey het ‘Big Brother’-huis moest verlaten. Zij kreeg het minst aantal stemmen en moest net voor de finaleweek haar koffers pakken. Er blijven nog vier kandidaten over, maar slechts drie daarvan zullen de eindmeet halen. De volgende exit komt er sneller aan dan gedacht.

Na het vertrek van Danny uit ‘Big Brother’ afgelopen zaterdag konden de kijkers meteen op hun favoriete bewoner stemmen. Eén van hen moest dus toch nog beginnen te vrezen voor zijn of haar plekje in de finaleweek. Uiteindelijk kreeg Lindsey het minste stemmen van de kijker. Zij moest het onderspit delven tegen Charlotte, Jason, Jolien en Bart.

Maar lang bleven de stembussen niet gesloten. Opnieuw kunnen de kijkers op GoPlay hun favoriete bewoner aanduiden. Dat wil zeggen dat nog één van de overgebleven vier kandidaten de finale van zaterdag 1 april aan zich zal zien voorbijgaan. Stemmen kan nog tot donderdag 10.00 uur.

Hoogstwaarschijnlijk zal de volgende bewoner donderdag om 11.00 uur dus het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. Ook vandaag konden de kijkers tot 10.00 uur stemmen en moest Lindsey een uur later al de deur achter zich dichttrekken. Bovendien verklapte presentatrice Geraldine Kemper in de livestream al dat zij en Tatyana Beloy snel zouden terugkeren om de volgende afvaller erbij te halen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws