"Lekker cashen": Nicol Kremers onthult hoeveel ze op 1 dag verdient met OnlyFans Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Lekker cashen": Nicol Kremers onthult hoeveel ze op 1 dag verdient met OnlyFans

"Lekker cashen": Nicol Kremers onthult hoeveel ze op 1 dag verdient met OnlyFans

Nicol Kremers maakte nog maar pas bekend dat ze een profiel heeft aangemaakt op OnlyFans, maar ze heeft duidelijk haar start niet gemist. De ex-vriendin van Peter Gillis klapt nu uit de biecht over haar financiën.

Vorige maand kwam het trieste nieuws naar buiten dat Nicol Kremers niet langer samen is met Peter Gillis. Na de relatiebreuk leek het even niet zo goed te gaan met Nicol, maar onlangs ging ze een nieuwe uitdaging aan. “Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om een nieuw avontuur te starten. Volg me vanaf nu ook op OnlyFans”, klonk het.

Wat voor content er te zien is op haar OnlyFans-pagina? “Ik ga mooie foto’s van mezelf plaatsen die professioneel gemaakt zijn. Het zijn vooral klassieke foto’s met een pikant tintje”, vertelt ze aan het Nederlandse PowNed. Het nieuws dat ze ging starten met OnlyFans ging bovendien als een lopend vuurtje. “Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België. Al mijn volgers waren er op aan het wachten dat ik dit ging doen”, aldus Nicol.

Op één dag tijd stond het aantal abonnees al op 3.000. “Je hebt 3.000 abonnees, dus als ik even snel reken, is dat 30.000 euro binnen één dag verdient”, zegt de PowNed-reporter. “Ja, dat klopt. Dat is lekker cashen”, bevestigt Nicol. Toch is geld niet de grootste drijfveer. “Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind en omdat ik vooral gewoon vind dat ik een mooi lichaam heb", legt ze uit. "En ik vind dat als je een mooi lichaam hebt, mag je het laten zien, toch?”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws