Na kus met Annelore: Stef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult wat nog meer gebeurd is TV en Radio
TV en Radio

Na kus met Annelore: Stef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult wat nog meer gebeurd is

Na kus met Annelore: Stef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult wat nog meer gebeurd is

Door de jaloezie onder de vrouwen is de bom vorige week volledig gebarsten bij hoefsmid Raphaël in ‘Boer zkt Vrouw’. Dat had ook zomaar eens op de boerderij van melkveehouder Stef kunnen gebeuren. Daar is de eerste kus namelijk al gevallen, met Annelore tijdens hun 24-uurdate.

In tegenstelling tot Raphaël vond Stef het niet moeilijk om zijn aandacht te verdelen onder de drie vrouwen. “Ik wilde hen alle drie goed leren kennen en niemand voortrekken. Iemand voortrekken zou spanningen kunnen veroorzaken en die wilde ik absoluut vermijden”, denkt de melkveehouder erover in TV-Familie. Ook na de 24-uurdate met Annelore bleef hij dat volhouden.

“Ik moest iemand kiezen, hé”, bedenkt boer Stef zich. “Met Annelore was het initieel wat op de vlakte gebleven. Daarom heb ik haar gekozen”, legt hij uit. “En dat heb ik mij niet beklaagd.” Dat is duidelijk. “Annelore is heel uitbundig en vlot. Er was snel een toffe dynamiek”, vervolgt Stef. Het was zelfs zo gezellig dat er al een kus op de mond volgde.

“Goh ja, ik heb die vluchtige kus van Annelore gewoon ontvangen, hé”, onthult de melkveeboer nu in het weekblad. “Meer is er niet gebeurd. Het was onschuldig. Gevoelens kwamen er niet aan te pas”, onderstreept hij. “Daarom dat we hebben afgesproken om daar tegenover de andere twee over te zwijgen.” Hij wilde Elien en Leen uiteraard ook een eerlijke kans geven. “Er was heel veel te ontdekken op korte tijd. Het heeft een hele tijd geduurd voor ik een favorietje had. Wie, dat ga ik uiteraard nog niet verklappen”, lacht Stef.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws