Na schokkende breuk: Kürt Rogiers verklapt of het nog goedkomt tussen Lars en Veronique in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Na schokkende breuk: Kürt Rogiers verklapt of het nog goedkomt tussen Lars en Veronique in 'Familie'

Na schokkende breuk: Kürt Rogiers verklapt of het nog goedkomt tussen Lars en Veronique in 'Familie'

De toon is meteen gezet voor het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Met maar liefst één dode - Elena Rieser - en twee pijnlijke relatiebreuken - eerst Raven en Louise, dan Lars en Veronique - zette de soap zijn 33ste seizoen in. Maar moeten de fans hun hoop voor ‘Larsique’ deze keer definitief opbergen?

De opluchting van de trouwe kijkers was groot toen Veronique (Sandrine André) haar zoon Cédric (Yanni Bourguignon) en Lars (Kürt Rogiers) van de dood kon redden. Eind goed, al goed dus. Maar dat was buiten de makers van ‘Familie’ gerekend. Amper één dag na hun verzoening trokken de scenaristen Lars en Veronique alweer uit elkaar. Zo zijn vader en zoon - Raven (Aaron Blommaert) - allebei weer op vrijersvoeten.

En dat zou wel een tijdje kunnen duren deze keer. Opmerkzame fans hebben al gemerkt dat Kürt met een kortschoren coupe door het leven gaat. “Dat komt omdat ik tegen de schrijvers heb gevraagd om terug te gaan naar de Lars van de beginjaren. Ik ben met zo’n kapsel in het verhaal gekomen. En nu hij weer single is, vond ik het tijd om het weer korter te zetten”, legt de acteur uit in HLN Showbits.

Ready to mingle

“Het wordt een heel mooi seizoen voor Lars, iets helemaal buiten mijn comfortzone. Hij is single and ready to mingle, dus de fantasie mag weer op hol slaan”, licht Kürt al een tipje van de sluier op. “En hij wordt gelinkt aan personages aan wie hij daarvoor niet gelinkt werd.” Omdat dit seizoen zo op het vrijgezellenbestaan van Lars focust, ziet het ernaar uit dat dit de break-up te veel is voor hem en Veronique. De tijd van hét powerkoppel lijkt (voorlopig) wel echt voorbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws