“Die vent is knettergek!”: ‘Ritwinnaar Kaden Groves kan niet geloven wat hem in volle finale overkomt' Wielrennen
Wielrennen

“Die vent is knettergek!”: ‘Ritwinnaar Kaden Groves kan niet geloven wat hem in volle finale overkomt'

“Die vent is knettergek!”: ‘Ritwinnaar Kaden Groves kan niet geloven wat hem in volle finale overkomt'

(Het tekort aan) veiligheid in de Ronde van Spanje is al na vijf ritten een veelbesproken onderwerp. Wanneer de renners zelf de boel nog wat komen verstoren, zorgt dat dan ook voor heel wat extra ophef.

Voormalig Tour de France-winnaar Geraint Thomas kon dinsdag in de finale van de vierde rit zijn ogen niet geloven toen een Movistar-renner (toen nog toekomstig) ritwinnaar Kaden Groves hardhandig aanpakte, dat onthulde hij zelf bij zijn podcast Watts Occurring.

“Groves maakte een bepaalde beweging richting die renner van Movistar. Toegegeven, het was niet de slimste actie. Maar zoiets gebeurt nu eenmaal in de laatste tien kilometer”, verklaart de runner-up van de Giro. “Maar die kerel besloot gewoon om Groves bij de kraag te vatten en hem te duwen!”

“En dat voor drie minuten lang! Ik zat er recht achter en dacht: ‘die vent is knettergek, die moet iets te veel cafeïne in zijn bloed hebben’”, is Thomas écht niet te spreken over wat de renner - die hij niet bij naam noemt - allemaal deed. “Daarop besloot ik me ergens anders te plaatsen, want dat kon enkel aflopen met een valpartij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws