Praat deze bekende acteur mond voorbij over deelname aan 'The Masked Singer'? TV en Radio
TV en Radio

Praat deze bekende acteur mond voorbij over deelname aan 'The Masked Singer'?

Praat deze bekende acteur mond voorbij over deelname aan 'The Masked Singer'?

Kürt Rogiers was één van de namen die wel vaker gefluisterd werd als mogelijke opvolger van Niels Destadsbader als presentator van ’The Masked Singer’. Jens Dendoncker kreeg uiteindelijk de job. Maar zit Kürt straks misschien wel in één van de pakken?

Momenteel schittert Kürt Rogiers naast ‘Familie’ ook in de derde film van ‘De familie Claus’, een gezellige kerstfilm voor jong en oud. Maar een kerstfilm die wel in de zomer opgenomen is, tijdens een heuse hittegolf.

“Oh man, wat hebben we daar zitten zweten met onze skipakken, sjaals en mutsen”, vertelt de acteur in TV-Familie. “Dat was héél pittig. Mensen zien vaak alleen de glamour van ons vak, maar dat was serieus afzien.” En dan maakt Kürt plots een opvallende vergelijking. “Vergelijk het met zo’n pak van ‘The Masked Singer’, maar dan de hele dag”, klinkt het.

Verraadt Kürt Rogiers hiermee dat hij deze keer in één van de kostuums zit? Want hoe kan hij zo precies weten hoe zo’n pak aanvoelt? Bovendien stond zijn naam duidelijk op het krijtbord in de teaser voor het derde seizoen. ‘The Masked Singer’ kennende kunnen ze ons zo op het verkeerde spoor proberen te brengen, maar gezien Kürts opvallende uitspraak, is het toch iets om rekening mee te houden.

Rechtsonder zien we Kürt Rogiers' naam op het bord, Bron: VTM

Praat deze bekende acteur mond voorbij over deelname aan 'The Masked Singer'?
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws