Spannend! Coaches wagen gokje naar de 'Voice'-winnaar: "Maakt het meeste kans" TV en Radio
TV en Radio

Spannend! Coaches wagen gokje naar de 'Voice'-winnaar: "Maakt het meeste kans"

Spannend! Coaches wagen gokje naar de 'Voice'-winnaar: "Maakt het meeste kans"

Straks is het eindelijk zover. Dan kunnen we nog een laatste keer genieten van ‘The Voice van Vlaanderen’ tijdens de grote finale. Yente, Evert, Louise, Wesley of Johan. Wie o wie gaat straks met die felbegeerde titel lopen?

Statistisch gezien maakt Mathieu Terryn het meeste kans op de overwinning. Alleen van zijn team zitten nog twee kandidaten in de wedstrijd: Yente en Evert. Louise vertegenwoordigt Team Natalia, Wesley dat van Jan Paternoster en Johan dat van Koen Wauters. Laura Tesoro gaat net zoals vorig jaar helaas zonder kandidaat naar de finale.

Maar wie maakt nu het meeste kans op de titel? “Ik denk dat Team Mathieu wel heel veel kans maakt”, beaamt Laura in HLN Showbits. En daar lijkt Koen het mee eens. “Naar mijn gevoel gaat het tussen iemand van Mathieus team en dat van mij”, klinkt het.

“Als het niet van mijn team is, zou ik misschien wel Team Jan durven te zeggen. Wesley heeft veel, vind ik”, denkt Mathieu erover. Vorige week neigde Natalia ook in die richting, maar daar komt ze nu op terug. “Ik denk dat Johan wel veel kans maakt”, besluit de zangeres. Jan zet zijn geld ten slotte in op Evert of Johan. “Dat zijn wel echt stemkanonnen”, merkt hij op. Nog een paar uur geduld en we weten wie zijn of haar gelijk haalt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws