Regisseur Jan Verheyen geeft zijn ongezouten mening over 'De Vermeires' TV en Radio
TV en Radio

Regisseur Jan Verheyen geeft zijn ongezouten mening over 'De Vermeires'

Regisseur Jan Verheyen geeft zijn ongezouten mening over 'De Vermeires'

Het nieuwe realityprogramma ‘De Vermeires’ kreeg al heel wat kritiek, zelfs al voor de reeks van start ging. Jan Verheyen laat in een nieuw interview nu weten wat hij vindt van al die commentaar.

In ‘De Vermeires’ krijgen we meer te zien van het privéleven van Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Julie en Maxime. Toen het programma werd aangekondigd, kregen zij het meteen hard te verduren. Dat vindt Jan Verheyen zeer jammer, geeft hij toe in een nieuw interview met TV-Familie.

“Iederéén die op tv komt, wordt tegenwoordig neergesabeld door gefrustreerde nitwits achter hun computer”, zucht de regisseur. “We leven nu eenmaal in tijden waarin afgunst niet meer binnenskamers wordt gehouden”, verduidelijkt hij. Gelukkig kan Jacques daar goed tegen volgens Jan. “De kritiek glijdt van hem af als water van een eend”, vertelt hij.

Verheyen stelt ook dat Jacques al die haat en nijd totaal niet verdient. “De Jacques Vermeire die we op tv te zien krijgen, is absoluut geen vertolking. What you see, is what you get”, aldus de regisseur. Iedereen weet volgens hem dat Jacques een zakenman in hart en nieren is. “Ja, hij heeft z’n zaken goed op orde. Maar ik vind niet dat hij daar beschaamd over moet zijn”, besluit Jan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws