Sam Gooris en Kelly Pfaff massaal uitgespuwd na aankondiging: "Stop die zever!" TV en Radio
TV en Radio

Sam Gooris en Kelly Pfaff massaal uitgespuwd na aankondiging: "Stop die zever!"

Sam Gooris en Kelly Pfaff massaal uitgespuwd na aankondiging: "Stop die zever!"

Sam Gooris en Kelly Pfaff liggen hevig onder vuur sinds ze bekend hebben gemaakt wanneer ze terug op tv te zien zullen zijn. Zo krijgen ze heel wat nare reacties naar het hoofd geslingerd.

Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun twee kinderen Shania en Kenji hebben zopas een roadtrip gemaakt door de Verenigde Staten. Dat avontuur zullen we op de voet kunnen volgen in het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Deze week maakte VTM eindelijk bekend wanneer het nieuwe seizoen van start zal gaan.

“De familie Gooris is terug! Of allee, alweer weg. Deze keer naar Amerika. Vanaf 10 januari elke dinsdag bij VTM 2 en op VTM GO”, aldus de zender. Al snel staat het in de comments vol met negatieve reacties. “Is het einde ook al bekend?”, “Zal zeker niet kijken”, "Daar zit ik zeker met spanning op te wachten", “Zijn hun centen op?”, “Zever”, “Geen interesse”, “Ramp”, “Daar zijn de profiteurs weer” en “Nog wat onnozel doen op tv”, klinkt het onder meer.

Toch geeft niet iedereen harde kritiek. Zo laten enkelen weten dat zij wél uitkijken naar het nieuwe seizoen. “Een prachtig gezin, mooi om te zien”, “Top” en “Supergezin”, reageren zij. Bovendien nemen sommigen het ook op voor Sam en Kelly. “Mensen als het jullie stoort, kijk dan niet en hou je zever voor jezelf. Zegt meer over jullie dan over het programma”, aldus een verontwaardigde fan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws