Na succes van 'Zillion' krijgt Matteo Simoni opnieuw fantastisch nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na succes van 'Zillion' krijgt Matteo Simoni opnieuw fantastisch nieuws te horen

Na succes van 'Zillion' krijgt Matteo Simoni opnieuw fantastisch nieuws te horen

2022 was onder andere het jaar van Matteo Simoni. De film ‘Zillion’, waarin de acteur één van de hoofdrollen speelt, scheerde hoge toppen en brak enkele belangrijke records. Maar 2023 is ook al goed op weg om voor Matteo een schitterend jaar te worden.

De genomineerden voor De Ensors zijn bekend. Op zaterdag 4 februari worden de Vlaamse filmprijzen uitgereikt en ‘Zillion’ is - samen met ‘Close’ van Lukas Dhont - dé film bij uitstek die het meeste in de prijzen kan vallen. Beide films sleepten maar liefst veertien (!) nominaties in de wacht.

Deze twee films worden dit jaar de koplopers van De Ensors, gevolgd door ‘Rebel’ en ‘Roomies’, die elk elf nominaties binnenhaalden. Ook ‘Chantal’ en ‘Billie vs Benjamin' doen het niet slecht met zes nominaties. De razend populaire comedyreeks ‘Nonkels’ moet zich met vier nominaties tevreden stellen.

Nog tot en met 17 januari kunnen de actieve film- en televisieprofessionals van de Ensor Academie hun stem uitbrengen. Traditiegetrouw vindt de prijsuitreiking op de laatste dag van het filmfestival van Oostende plaats.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws