Thomas Vanderveken overdondert iedereen met verrassing van formaat

230725veroniqueleysenthomasvandervekenphotonews
Het zijn spannende tijden voor Thomas Vanderveken en Véronique Leysen, die 15 jaar samen zijn. Samen met hun drie zoontjes, Otto (6), Isaï (3) en Romeo (1), verhuist het koppel dit najaar naar hun nieuwe liefdesnest. Maar nu komt er nog meer goed nieuws Thomas’ kant op.
Er wordt wel vaker eens over de landsgrenzen gekeken op zoek naar inspiratie voor nieuwe tv-formats, denk maar aan ‘The Masked Singer’, ‘The Voice’ of ‘Love Island’. Wat unieker is, is als een Vlaams format in het buitenland aanslaat. Van dat geluk mag Thomas Vanderveken nu proeven.
‘Factcheckers’, zijn VRT 1-programma met Britt Vanmarsenille en Jan Van Looveren, viel namelijk zo in de smaak dat het binnenkort overgenomen wordt door onze noorderburen. De Nederlandse versie zal er eind oktober nog verschijnen op NPO1. Dat weet Het Nieuwsblad.

Eentje is geentje

Maar er zijn nog enkele formats waar de Nederlanders hun oog op lieten vallen. Zo zal ook het VTM-programma ‘Out Of Office’ van Bruno Vanden Broecke en de humaninterestreeks op Canvas, ‘Therapie’, een Nederlandse versie krijgen. De eerste verschijnt pas begin volgend jaar, de laatste komt eind november al op NPO3. Als dat geen leuk nieuws is!