Verrassende liefdesbreuk op komst in 'Thuis'? Kijkers doen opvallende ontdekking TV en Radio
TV en Radio

Verrassende liefdesbreuk op komst in 'Thuis'? Kijkers doen opvallende ontdekking

Verrassende liefdesbreuk op komst in 'Thuis'? Kijkers doen opvallende ontdekking

Er zijn donderwolken op komst in ‘Thuis’. Tenminste, als we de vernieuwde begingeneriek van de VRT 1-soap mogen geloven. Fans doen een opmerkelijke ontdekking: zij voorspellen niet één, maar twee verrassende liefdesbreuken.

Voor Femke (Vanya Wellens) en Vince (Gert Winckelmans) ziet het er goed uit. Nu Vince zijn eigen plekje in de begingeneriek heeft gekregen, behoort hij tot de vaste cast en zou zijn prille relatie met Femke dit seizoen wel eens stabieler kunnen worden.

Maar ook Maité (Sara Gracia Santacreu) duikt nu op in de intro. Zij zou wel eens roet in het eten kunnen gooien tussen Nancy (Ann Pira) en Dieter (Raf Jansen). Als Dieters slippertje met Maité uitkomt, zal zijn huwelijk volgens de trouwe kijkers aan een zijden draadje hangen. Zeker als blijkt dat Maité echt zwanger is van Nancy’s man... Maar dat is niet het enige koppel dat het volgens de fans moeilijk zal krijgen.

Oude liefde roest niet

De kijkers voorspellen namelijk een breuk tussen Rosa (Annick Segal) en Dirk (Ron Cornet). Zelfs na alle aanpassingen in de begingeneriek - zo verdwenen ook enkele gezichten en kregen de beelden van Robin een update - komen de tortelduifjes namelijk nog steeds elk afzonderlijk voor in de intro. Strandt hun relatie ook vroeg of laat? “Rosa zal weer in de armen van Waldek belanden”, speculeren heel wat fans op sociale media. Wij zijn alvast benieuwd of ze het bij het rechte eind hebben.

Populair

Laatste nieuws