4 maanden na de bekendmaking van hun relatie: Tom Waes komt met groot nieuws over vriendin Charlotte Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

4 maanden na de bekendmaking van hun relatie: Tom Waes komt met groot nieuws over vriendin Charlotte

4 maanden na de bekendmaking van hun relatie: Tom Waes komt met groot nieuws over vriendin Charlotte

Tom Waes is al een tijdje opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij een koppel met de 35-jarige Charlotte Vranken. In de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper', die vanaf vandaag te beluisteren is op VRT MAX, heeft hij nu prachtig nieuws te melden over zijn vriendin.

Begin december maakte Tom Waes bekend dat hij niet langer single is. Na zijn breuk met Mieke Morel in 2022, met wie hij maar liefst 18 jaar samen was, vond hij de liefde bij de 35-jarige Charlotte Vranken, die een doctoraat behaalde in de chemie.

Momenteel werkt ze bij Sobi BeLux, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met zeldzame ziekten. En de liefde is duidelijk erg groot tussen Tom en Charlotte. Zo gaat het momenteel zeer goed tussen de twee.

De juiste

"Ik heb het gevoel dat mijn vriendin de juiste is", onthult de VRT-presentator in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'. Hij vertelt ook hoe hij meestal is in relaties. "Ik ben nogal een gever. Met vrienden is dat ook het geval. Ik kook graag voor hen, ik zorg graag voor mensen, ik organiseer uitstapjes. Dat doe ik gewoon graag", aldus Tom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws