"Omg zo spannend!": 'Thuis' lost eerste beelden van bloedstollende midseasonfinale TV en Radio
TV en Radio

"Omg zo spannend!": 'Thuis' lost eerste beelden van bloedstollende midseasonfinale

"Omg zo spannend!": 'Thuis' lost eerste beelden van bloedstollende midseasonfinale

Volgende week vrijdag vindt de midseasonfinale plaats van 'Thuis'. Daarin zal de verhaallijn rond Bob (Christophe Haddad) centraal staan. Want is hij wel echt terminaal? En wat Christine (Daphne Paelinck) nog van plan? Op Instagram deelden de makers nu ook al de eerste beelden van die spannende dubbelaflevering.

Op vrijdag 29 maart wordt in 'Thuis' afscheid genomen van Bob (Christophe Haddad). Hij is terminaal ziek en houdt nog een koffietafel voor zijn vrienden waarna hij nog een laatste reis wil maken met zijn zoontje Leo.

Op Instagram deelde 'Thuis' nu ook al de eerste beelden van die spannende midseasonfinale. "Zal het een warm afscheid worden of eerder een pijnlijk? Ontdek het allemaal volgende week ...", staat er in het onderschrift te lezen.

Zo benieuwd

De kijkers kunnen alvast niet wachten tot volgende week vrijdag. "Omg, zo spannend!", "Ik ben echt zo benieuwd!", "Ik ben zo bang dat er iets ergs gaat gebeuren tijdens de dubbelaflevering!" en "Ik kijk hier zo naar uit!", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws