Acteur Koen De Bouw en zijn vrouw Chantal maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Koen De Bouw en zijn vrouw Chantal maken prachtig nieuws bekend

Acteur Koen De Bouw en zijn vrouw Chantal maken prachtig nieuws bekend

Koen De Bouw (59) schittert momenteel op Streamz in de nieuwe serie 'Styx'. Maar ook op privévlak heeft de acteur leuk nieuws te melden.

Zo zijn Koen De Bouw en zijn vrouw Chantal inmiddels al dertig jaar samen. En de twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. "Zij is mijn rots in de branding", vertelt de acteur deze week in Primo. "Maar dan eerder de sterke vrouw achter de zwakke man", knipoogt hij.

En dat de twee na drie decennia nog steeds zo gelukkig zijn, komt ook omdat de acteur er altijd heeft op toegezien dat hij zoveel mogelijk tijd met zijn vrouw kan doorbrengen, ondanks zijn drukke agenda.

Samen op avontuur

"Ik weet meestal wanneer een werkdag begint, maar nooit wanneer die eindigt. De locaties waar ik moet werken zijn altijd anders. Soms dichtbij, maar veel vaker ver weg. Ik probeer - in de mate van het mogelijke - mijn vrouw altijd mee te nemen op avontuur", aldus Koen. "Zo heb ik het afgelopen jaar gefilmd in Bangkok voor een Franse film, voor een andere productie in Nice en Monton, en voor nog een andere in Italië. Als het lukt, gaat Chantal mee."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws