Zangeres Lisa del Bo verliest grote liefde in auto-ongeluk: "De wereld stopte met draaien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Lisa del Bo verliest grote liefde in auto-ongeluk: "De wereld stopte met draaien"

Zangeres Lisa del Bo verliest grote liefde in auto-ongeluk: "De wereld stopte met draaien"

Lisa del Bo (62) nam zopas een nieuwe single op, 'Adem'. Die song heeft een heel emotionele betekenis voor de zangeres. Het liedje gaat namelijk over haar verongelukte jeugdliefde.

Lisa del Bo is intussen al 42 jaar samen met haar man Jos. Maar daarvoor had de zangeres een relatie met haar jeugdliefde Hans. Helaas veranderde dat liefdessprookje na drie jaar in een nachtmerrie.

"Ik was net 19", vertelt Lisa del Bo deze week in Primo. "Hans, die een jaar ouder was, bracht me zoals altijd met de auto naar huis. Als een echte prinses werd ik om middernacht thuis afgezet." Maar op de terugweg verongelukte hij door aquaplaning.

Vogel voor de kat

"Hans reed met een zware auto, maar hij had niet per se een zware voet. Als je echter pech hebt met aquaplaning, ben je een vogel voor de kat. Op die plek waar bij regenweer altijd een diepe plas water op de snelweg stond, knalde Hans tegen een dikke boom. En toen was het gebeurd, een tragisch slotakkoord in het verhaal van Hans' leven." Hans was op dat moment amper 20 jaar.

"Natuurlijk stopte de wereld met draaien. Het rouwproces was niet min, want het ging ook gepaard met liefdesverdriet", aldus de zangeres. En zoveel jaren later maakte ze er een nummer over. Want Lisa denkt nog elke dag aan hem. "Ik ga nog elk jaar zijn graf poetsen en voor zijn verjaardag zet ik bloemen op zijn zerk. Hans' familie is hier kind aan huis. Hij zit zo diep in mijn hart dat hij nog regelmatig in mijn gedachten opduikt en ook in mijn dromen verschijnt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws