"Amai, nog niks veranderd": Evi Hanssen verbluft iedereen met foto’s van 20 jaar geleden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Amai, nog niks veranderd": Evi Hanssen verbluft iedereen met foto’s van 20 jaar geleden

"Amai, nog niks veranderd": Evi Hanssen verbluft iedereen met foto’s van 20 jaar geleden

Op sociale media keert Evi Hanssen even terug in de tijd. Speciaal voor de eenmalige comeback van TMF heeft de presentatrice enkele kiekjes uit de oude doos gehaald. En iedereen sprong meteen hetzelfde in het oog.

Vorige week keerde TMF, ofwel The Music Factory, voor zijn 25ste verjaardag eenmalig terug op de buis, mét de bekende gezichten van toen. Speciaal daarvoor heeft Evi Hanssen, die van 2001 tot 2003 als vj aan de slag ging bij de iconische muziekzender, nu enkele kiekjes van twintig jaar geleden van onder het stof gehaald.

“Zo leuk om terug te zien” en “Wauw, nooit geweten dat je zo’n lang haar had”, klinkt het meteen in de reacties. Maar iedereen is tegelijk hetzelfde opgevallen: “Heel mooi, zowel vroeger als nu”, “Je bent nog niks veranderd”, “Amai, toch weinig verschil met nu” en “Toen al een mooie verschijning, maar nog steeds een knappe vrouw om te zien.” “Je straalt nog altijd even hard”, denkt ook Dina Tersago erover.

Ook Saartje Vandendriessche wist onlangs nog al haar volgers te verbluffen met kiekjes uit haar tijd als vj bij TMF. Ook zij is volgens iedereen "nog geen haar veranderd".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws