An Lemmens neemt drastisch besluit: "Doe ik nooit van mijn leven meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens neemt drastisch besluit: "Doe ik nooit van mijn leven meer"

An Lemmens neemt drastisch besluit: "Doe ik nooit van mijn leven meer"

Onlangs was ze nog te zien in ‘The Voice van Vlaanderen’ en ‘Een echte job’ op VTM, nu is het relatief stil rond An Lemmens. Op sociale media laat de presentatrice nog eens van zich horen. Maar ze neemt ook meteen een duidelijk besluit.

Op Instagram zien we An Lemmens genieten van een gezellig avondje op café met goede vriend Jani Kazaltzis. Ze beklinken hun vriendschap met een selfie, die volgens hen niet om over naar huis te schrijven is. Maar dat boeit de ‘The Voice’-presentatrice niet langer. “Slechtste foto van beste vrienden”, schrijft An onder het kiekje.

“Neem veel foto’s, maak veel filmpjes van mensen die je graag ziet en momenten die ertoe doen. Die raad hoorde ik vandaag”, gaat ze verder. Ook als je van jezelf vindt dat je er niet mooi op staat. “Vanaf nu delete ik geen foto’s of filmpjes meer waar ik mezelf niet leuk op vind staan. Want daar gaat het niet om. Het draait om het gevoel dat je ervaart op dat bepaalde moment. En wat een terugblik op dat moment je later waard is”, kan ze het zo mooi omschrijven.

En die keuze lijkt heel wat volgers te inspireren. “Zo had ik het nog nooit bekeken”, “Die woorden blijven hangen bij mij”, “Zeer goed, An”, “Oh, absoluut waar”, “Helemaal mee eens”, “So true”, “Toch een prachtige foto”, “Mooie woorden, mooie foto”, “Een topmadam... een mooi uiterlijk maar al zeker een prachtig innerlijk” en “Enjoy the little things in life”, luidt het in de reacties. “Heb net hetzelfde gedacht na vandaag”, wil ook Rani De Coninck nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws