Kijkers met verstomming geslagen na ontmaskering van Mummie: "Ik was zo zeker" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers met verstomming geslagen na ontmaskering van Mummie: "Ik was zo zeker"

Kijkers met verstomming geslagen na ontmaskering van Mummie: "Ik was zo zeker"

De eerste afvaller van The Big Bang is een feit. Gisteren zaten de trouwe ‘The Masked Singer’-fans aan de beeldbuis gekluisterd voor de ontmaskering van Mummie. Zij moest gisteren haar ware gelaat laten zien. En dat zorgde voor een verrassing van jewelste.

Foxy Lady, Tovenaar, Hippo, Leeuw, Minotaurus en Champignon stootten door naar de volgende aflevering. Mummies liedje is helaas uitgezongen. “Ik ben eigenlijk opgelucht dat ze weten dat ik het ben en dat alles zo goed verlopen is. Ik heb me rot geamuseerd”, klinkt het bij de zevende afvaller. “Maar aan de andere kant wilde ik graag nog even verder.”

Maar tot iedereens grote verbazing kwam niemand minder dan ex-Miss België Véronique De Kock van achter het masker tevoorschijn. En dus niet Evi Hanssen, zoals bijna heel Vlaanderen dacht. “Vanaf ze Mummie voor het eerst hoorden, werd massaal geopperd dat ik Evi Hanssen was”, klinkt het bij het model. “Not”, lacht ze. “Maar dat is wel echt een compliment, want die kan keigoed zingen.” Véroniques naam werd geen enkele keer genoemd, tot Karen Damen gisteren in het speurdersteam zat.

Voor de kijkers was dit donderslag bij heldere hemel. Zij vinden het nog steeds moeilijk om te geloven dat Mummie niet Evi was. “WAT”, “Hoe kan dit?”, “Ik was 100% zeker dat Evi het was”, “Ik hoor nog steeds Evi”, “Ik was zo zeker van mijn stuk”, “Ik kan het nog steeds niet geloven” en “Wauw, de meest verrassende ontmaskering tot nu toe”, luiden de reacties op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws