Annelien Coorevits deelt zeer droevig nieuws over zoontje Luís (8) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits deelt zeer droevig nieuws over zoontje Luís (8)

Annelien Coorevits deelt zeer droevig nieuws over zoontje Luís (8)

Annelien Coorevits (37) is een zeer beschermende mama. Daarover vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Annelien Coorevits is de trotse mama van twee kindjes uit haar huwelijk met Olivier Deschacht: dochter Elena (12) en zoon Luís (8). En blijkbaar is de voormalige Miss België erg beschermend over haar twee kinderen. "Te veel zelfs", bekent Annelien in Dag Allemaal.

"De eerste keer dat m'n vriendin Eva me daarop wees, moest ik dat laten bezinken", vertelt ze. "Maar ik besefte dat ze gelijk had. Loslaten, dat kan ik niet goed. Ze zijn nog maar 12 en 8, hè. Ik zal altijd controleren waar ze zitten en wat ze doen", aldus Annelien. Onlangs nam ze het ook voor haar zoontje Luís, die gepest werd en stond te wenen op het voetbal.

"Sterker dan mezelf"

"'Ze hebben me gepest en mij pijn gedaan', snikte hij. Wel, dan spring ik van mijn stoel en storm ik naar die pestkop om die de les te spellen", zegt Annelien. "'Wees maar eens bang van mij', denk ik dan. Als mijn stekels rechtkomen, is het sterker dan mezelf. Wanneer ouders hun kinderen niet opvoeden met respect, dan zal ik het wel doen in hun plaats", klinkt het vastberaden.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws