Annelien Coorevits verscheurd van verdriet: "Ze heeft euthanasie gepleegd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits verscheurd van verdriet: "Ze heeft euthanasie gepleegd"

Annelien Coorevits verscheurd van verdriet: "Ze heeft euthanasie gepleegd"

Annelien Coorevits heeft enkele moeilijke maanden achter de rug. Zo moest ze afscheid nemen van iemand die haar heel nauw aan het hart lag. Dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Annelien Coorevits is deze zomer namelijk haar oma verloren. "Bomma heeft deze zomer euthanasie gepleegd", vertelt de presentatrice openhartig in Dag Allemaal. "Ze was 94, had zeven kinderen op de wereld gezet, ze was op. Ze heeft niet het makkelijkste leven gehad", aldus de voormalige Miss België.

En Annelien heeft het nog steeds moeilijk met dat afscheid. "Ze was de eerste uit mijn dichte omgeving die op deze manier wegviel. Dat was niet op een week verwerkt", aldus Annelien. "Het is natuurlijk de gang van het leven, de ouderen moeten eerst gaan. O wee als een van mijn zussen of mijn broer zou sterven, of mijn kinderen, voor mij! Ik zou daar niet mee om kunnen."

Kwetsbaarder

Zo is Annelien veel gevoeliger geworden sinds ze mama is geworden. "Toen ik de aflevering van 'The Crown' zag waarin Diana sterft, zat ik in mijn zetel te blèten. Belachelijk, hè. Als je kinderen hebt, word je kwetsbaarder. Ik wil niet dat zij zonder mama moeten opgroeien."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws