Mathieu van der Poel verbaast Tadej Pogacar met gewaagde uitspraak: “Veroveren! Wielrennen
Wielrennen

Mathieu van der Poel verbaast Tadej Pogacar met gewaagde uitspraak: “Veroveren!

Mathieu van der Poel verbaast Tadej Pogacar met gewaagde uitspraak: “Veroveren!

Het zal bijzonder moeilijk worden voor Mathieu van der Poel om volgend seizoen even goed te doen al in 2023.

De wereldkampioen liet zich bij Cycling up to Date uit over zijn doelen voor komend seizoen: “Ik wil vooral belangrijke koersen winnen in de regenboogtrui! Ik wil de trui in de best mogelijke manier eren! Het is een droom om in deze trui rond te mogen rijden”, verklaart de Nederlander.

“Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk om gezond te blijven. En ik wil trouwens ook in het veld mooie overwinningen behalen.” Maar waar liggen de limieten van Van der Poel juist? Zou hij de vijf monumenten kunnen winnen?: “Ik weet niet waar mijn plafond ligt.”

“Alle vijf de monumenten winnen zal niet makkelijk zijn. Het parcours van Lombardije is bijvoorbeeld niet het beste voor me. Maar zoals ik eerder al zijn, ik vind het altijd leuk om koersen te winnen die ik nog niet eerder veroverd heb!”, stuurt hij om af te sluiten een waarschuwing naar Tadej Pogacar, alias Mr. Lombardije’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws