Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit: "Ik had het me anders voorgesteld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit: "Ik had het me anders voorgesteld"

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit: "Ik had het me anders voorgesteld"

Brecht De Geyer uit 'Blind Getrouwd' heeft een belangrijke verandering in zijn privéleven doorgevoerd. Hij is namelijk verhuisd. De 29-jarige Brecht is begin dit jaar van zijn cohousingflat in Gent verhuisd naar het huis van zijn grootouders in Zottegem.

"Ik had het me eerlijk gezegd anders voorgesteld op mijn 29ste, maar onverwacht ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestad", vertelt Brecht in Het Laatste Nieuws. “Ik woonde samen met een jeugdvriendin in Gent, maar na een succesvolle cohousingperiode is het tijd voor een plekje voor mezelf."

“Ik ben met een klein hartje verhuisd. Ik ben in dit huis deels opgegroeid, ik heb hier veel jeugdherinneringen. Maar mijn grootouders zouden bijzonder blij geweest zijn. Mémé zei altijd tegen mij: ‘Brecht, verkoop mijn huis nooit. Zo’n stevig huis met dikke muren bouwen ze nu niet meer.’ Ik heb haar beloofd er zorg voor te dragen", aldus Brecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws